Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En Çok Tavuk Eti Rağbet Görüyor

yıllardır aksaray’da kasaplık mesleğini

yıllardır aksaray’da kasaplık mesleğini icra eden yeşilaksaray kasabı sahibi sezer darılmaz; ‘’kış mevsiminde aksaray genelinde en çoksattığımız ürün tavuk ürünleri oluyor’’ dedi.

yeşil aksaray kasabının sahibi sezer darılmaz “kasaplıkbizim baba mesleğimizdir. ailece yaklaşık 45-50 yıldır bu işi icra ediyoruz.yeşil aksaray kasabı olarak müşterimize dana eti ve kuzu etini de satar ikenpiyasaların durgun gitmesi hasebiyle genel olarak rağbet gören ürün ise tavuketi oluyor. Şu anda aksaray genelinde işlerimiz düşük, insanların alım gücüdüşük olduğundan ve gurbetçi mevsimi bittiği için vatandaşlarımız tavuk etineağırlık veriyorlar.

aksaray’a et balık kurumu geldiği için vatandaşlarımız fiyatlardüşer diyor ancak hiçbir alakası yok. bizim fiyatlarımız aynı. 2 yıldır aynıfiyattan et satılıyoruz ama yeşil aksaray kasabı olarak halkımıza hizmetverebilmek adına indirimler yapıyoruz.

dana eti 45 tl iken biz 42 tl’ye satıyoruz.

kuzu eti 45 tl iken biz 41 tl’ye satıyoruz.

kıyma 43 tl iken biz 39 tl’ye satıyoruz.

%100 dana sucuk fiyatı ise 45 tl iken biz 40 tl’yesatışını gerçekleştiriyoruz.

tavuk fiyatları ise ortalama 13 tl’den satılırken budönemde en çok satılan ürünümüz de ağırlıklı olarak tavuk ürünleri oluyor”dedi.

haber ali Şengül

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!