Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EN BÜYÜK HABER BEĞENİLDİ

aksaray belediyesi aralık ayı

aksaray belediyesi aralık ayı kültür ve sanat etkinliğiçerçevesinde aksaray’da sahnelenen ‘en büyük haber’ isimli tiyatro oyunu sanatseverlerlebuluştu.

aksaray kültür merkezinde gerçekleşen tiyatro oyununubelediye başkanı haluk Şahin yazgı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıdatiyatro sever izledi. başkan yazgı, oyun öncesine sahneye çıkarak her yaştaninsanın rahatlıkla izleyebileceği oyunun izleyenlere birçok kazanım sağlayacağınıifade etti.

İflas etmiş bir adamın bunalımına girmesini konu edinen ‘enbüyük haber’ adlı tiyatro oyununda, iflas etmiş şirkete gelen iki hırsızın yaşadıklarıserüveni anlatılıyor. hırsızlık yapmak için gece şirkete gelen iki kafadar, kitaplıktantesadüf eseri buldukları kuran-ı kerim ayetlerini okuyarak, hem kendilerini hemde bunalıma girmiş şirket sahibinin bunalımdan kurtulma sürecini ele alıyor.

kur’an-ı kerim’in daha iyi anlaşılmasına yönelik farkındalıkoluşturmayı amaçlayan oyunda mizahın güçlü diliyle sahneye taşınan ‘en büyükhaber’ adlı oyun aksaraylılar yoğun ilgi gösterdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ticaret Borsası Elektronik Satış
Sıradaki Haber Aksaray Ticaret Borsasında en çok işlem gören ürünler belli oldu! İşte detaylar!