Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EMRE AYDIN RÜZGÂR GİBİ ESTİ

aksaray belediyesinin kültür ve

aksaray belediyesinin kültür ve sanat etikliği çerçevesindeaksaray’a gelen ünlü sanatçı emre aydın, konserinde hayranlarını coşturdu.

pop rock müziğinin en iyi isimlerinden olan emre aydın,atatürk kapalı spor salonunda hayranları ile buluştu. konserin gerçekleşeceğisalon saatler öncesinde dolmaya başladı. konser saatinde konser alanı doluptaştı.

Ünlü sanatçı emre aydın, büyük bir coşku eşliğinde sahneyeçıktı. unutulmaz şarkılarını seslendiren sanatçıya hayranları da zaman zamaneşlik etti. emre aydın, söylediği şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir geceyaşattı. coşkulu başlayan konser, gece boyunca sürdü.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, konser sonunda sahneyeçıkarak geceye renk katan sanatçı emre aydın’a teşekkür ederek günün anısınatablo hediye etti. aksaray’da bulunmaktan büyük keyif aldığını belirten sanatçıemre aydın, kendisini hayranları ile buluşturan başkana teşekkür etti.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, görev süresi boyuncaaksaray’da gerçekleşen kültür ve sanat etkinliklerinin çok iyi bir noktayagelmesine katkı sunan ve bu konuda çığır açarak emek sarf eden belediye başkanyardımcısı güven kemerkaya ile kültür ve sosyal İşler müdürü tarık gümüşsoy’ateşekkür etti. plaket ile ödüllendirdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'da Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde,
Sıradaki Haber Aksaray’da kaza kavgaya dönüştü: Polis ekipleri olaya müdahale etti! 1 yaralı!