Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EMNİYET’TEN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

aksaray İl emniyetmüdürlüğü’nce şehit

aksaray İl emniyetmüdürlüğü’nce şehit aileleri ve gazi yakınları için iftar yemeği düzenlendi. 

emniyet müdürlüğü’ne bağlıpolis evi’nde düzenlenen iftar yemeğine vali yardımcısı Şahin bayhan,cumhuriyet başsavcısı ramazan akin, adli yargı adalet komisyonu başkanıseyfullah sarigÜl, 2.ağır ceza mahkemesi başkanı İlker akkaŞ, İdare mahkemesibaşkanı osman erkan, aksaray Üniversitesi rektörü prof.dr. yusuf Şahİn, barobaşkanı av. beytullah coŞkun, İl jandarma komutanı albay fuat anik, Şehit Öndergüzel polis eğitim merkezi müdürü niyazi turgay, aile ve sosyal politikalar İlmüdürü İsrafil aktÜrk, ak parti milletvekili adayı muhammed aktaŞ, Şehitaileleri derneği başkanı hüseyin koÇak ve türkiye muharip gaziler derneğibaşkanı mustafa daĞ katıldı.

kur’an-ı kerim tilaveti ile başlayan program, dualarla devametti. okunan ezanın ardından oruçlaraçıldı. emniyet müdürü ali karabaĞ düzenlenen iftar programına katılan şehitaileleri ve gazilerin masalarına giderek bir süre sohbet etti. İftar yemeğisonrası konuşma yapan emniyet müdürü ali karabaĞ “büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz, başı rahmet,ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ramazan ayınınbereketini paylaştığımız soframıza hepiniz hoş geldiniz. Ülkemizin içindengeçtiği, birlik, beraberlik ve kardeşliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde,şehit aileleri ve gazilerimiz için düzenlenen programa katılımlarınızdan dolayıteşekkür ediyorum.

İçinde bin aydandaha hayırlı kadir gecesini barındıran mübarek ramazan ayının ve ramazan bayramınınülkemize, milletimize, tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik ve huzurgetirmesini temenni ediyorum.

bu vesile ile;vatanımızın bekası için şehadetşerbetini içerek, şehitler ordusuna katılan kahraman şehitlerimize ve ebediyeteintikal etmiş gazilerimize allah’tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil niyazediyorum. rabbim mekânlarını cennet eylesin. Şeklinde konuştu.

İftar programına katılanŞehit aileleri ve gazilerimiz, aksaray emniyet müdürlüğünce organize edileniftar programına katılmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek programdaemeği geçenlere teşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın
Sıradaki Haber Filenin Sultanları’nın Paris 2024’deki rakipleri 19 Haziran’da belli olacak