Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EMNİYETDEN EMEKLİLERE VEFA ÖRNEĞİ

aksarayemniyet müdürü ali karabaĞ

aksarayemniyet müdürü ali karabaĞ emniyet teşkilatına değişik kademelerde uzun yıllarhizmet etmiş emektar ve vefakar meslektaşlarına geçtiğimiz günlerde polisevindeyemek verdi. 

aksaray polisevinde düzenlenen yemeğe aksaray ilindeikamet eden emekli emniyet personellerin katıldı.

İl emniyet müdürü ali karabaĞ yaptığı konuşmada;  emniyet teşkilatına yıllarca hizmet etmişmeslektaşları ile bir araya gelmekten onur ve gurur duyduğunu, emniyetteşkilatının emeklisi ve çalışanı ile 460 bin kişilik kocaman bir aileolduğunu, vakti geldiğinde bu bayrak yarışında, bayrağı kendilerinden sonragelen genç meslektaşlarına devredeceklerini, Ülkemize ve teşkilata yaptıklarıkatkılardan emekli emniyet mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini veemeklilik hayatlarında sağlıklı mutlu bir yaşam sürmelerini temenni ettiğiniifade etmiştir.

1983 yılında niğde emniyet müdürlüğü kadrosundan emekliolan 92 yaşındaki emekli polis memuru refik eker davetlilerin ilgi odağı olurkenemniyet müdürü ali karabaĞ ile refik eker ile sohbet etti.

günün anısına davetlilere çeşitli hediyeler veren emniyetmüdürü ali karabaĞ emekli personellere yönelik bu tür etkinliklerindüzenlenmeye devam edeceğini bildirmiştir.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) düzenli
Sıradaki Haber TÜİK Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini Açıkladı