Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emlak Kredi İlkokulu Öğrencileri Kılıçaslan Parkı’nda Sanat ve Doğa Etkinliği Düzenledi

Emlak Kredi İlkokulu 2. sınıf öğrencileri, “Doğanın Renklerinde Çocuk Olmak” konulu etkinlikte doğa ile iç içe bir gün geçirdi. Kılıçaslan Parkı’nda gerçekleştirilen bu etkinlikte, 20’ye yakın çocuk tuvalleri ve boyalarıyla birlikte doğa resimleri yaptı.

Emlak Kredi İlkokulu 2.

Etkinlik, çocuklara öğrenmenin her yerde olabileceğini gösterirken, doğa farkındalığı ve sanat yoluyla çevre bilincinin aşılanmasına da katkı sağladı. Öğrenciler resim yaparken çevredeki birçok çocuk ve yetişkin onları hayranlıkla izledi.

Sınıf öğretmeni Ahmet Koçak, etkinlikle ilgili düşüncelerini paylaşarak, “Resim sanatı, çocukların hayal güçlerini ve el becerilerini geliştirmenin en keyifli yolu. Bugün burada doğa ile sanatı birleştirdik. Okulumuz ve velilerimizin desteği ile bu kez tuvaller ve boyalar ile doğaya açıldık. Hem doğa ve farkındalık konusunda çocuklara katkı sağladık hem de onlara unutulmaz bir anı kazandırdık. Çevrede izlemek isteyen birçok kişi oldu. Belki de bu etkinlikle gelecekteki bir resim sanatçısının sanat yolculuğunun başlangıcına tanıklık etmiş olduk. Destek veren herkese çok teşekkür ederim,” dedi.

Etkinlik, öğrencilerin doğayla iç içe olmalarını sağlarken, sanatın birleştirici gücünü de gözler önüne serdi.

Ağustos Gerçe