Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emin Koçak, çiftçileri, tarlada yalnız bırakmıyor

Gece gündüz demeden, zor

Gece gündüz demeden, zor tabiat koşullarına rağmen, hepimizin hayati ihtiyaçları olan gıdaların sofralarımıza ulaşmasını sağlayan çiftçiler, yoğun çalışma sezonunda. Alın terleriyle, ellerinin nasırlarıyla ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan çiftçiler, ekim ve hasat sezonuyla tarlalarda mesaide.
Çiftçileri yalnız bırakmayan Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, sahaya inerek, çiftçileri dinliyor. Yaklaşık 30 bin çiftçinin sesi olan Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, tarla başında çiftçileri ziyaret ediyor.
Ziraat Odasının faaliyet ve projelerine ilişkin bilgiler vererek ihtiyaç ve taleplerine ilişkin görüş alış verişinde bulunan Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, “Tarlalarda çalışan çiftçilerimizle sohbet edip, sıkıntılarını dinliyoruz. Çiftçinin en bereketli aylarından olan bu günlerde ekim zamanı ve hasat zamanıdır. Çiftçilerimiz tarlalarda mesaide. Çiftçilerimizin istek ve taleplerini dinleyerek, her türlü platformda haklarını arayıp çiftçilerin emeklerine saygı duyuyoruz ve sahip çıkıyoruz. Bu kapsamda da ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Tüm çiftçilerimize bereketli kazançlar diliyorum.”şeklinde konuştu.

Haber: Ağustos GERÇE

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) düzenli
Sıradaki Haber Dış ticarette dengeler değişti: İhracat yükseldi, ithalat geriledi! TÜİK’ten şok veriler!