Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekliler bir kez daha Büyük Emekli Mitinginde bir araya geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi, bugün emekliler için bir araya geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Yurt İçi Örgütlenme Sorumlusu Ali Abbas Ertürk, emeklileri, bugün gerçekleşecek olan Büyük Emekli Mitingine davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi, bugün

Cumhuriyet Halk Partisi, geçtiğimiz aylarda Ankara’da yaptığı Büyük Emekli Mitinginin ardından bu kez de Kocaeli’nde emeklilerin sesi olmak için bir araya geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel,  bugün gerçekleşecek olan miting hakkında yaptığı açıklama kapsamında emeklilere seslenerek, “ emeklilerin sesi, sesimiz olacak” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk ise, miting hakkında yaptığı açıklama kapsamında, “ onlar, yıllarca çalışıp emekli olmuş ama sefalet ücretine mahkum edilmiş emekliler… Hala çalışmak zorundalar çünkü geçinemiyorlar. Biz bugün burada emeklilerimizin sesi olacağız” ifadelerine yer verdi.

Büyük Emekli Mitingi bugün Kocaeli’nde saat 17.00’de başlayacak olup, miting ne gibi açıklamaların yapılacağı merak konusu oluyor.

Ağustos Gerçe