Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Elif Nur Yalvaç avukatlık ruhsatını aldı Serbest avukatlığa başladı

Aksaray İl Özel idaresi Müdürlüğü’nün değerli müdürlerinden Elektronik Mühendisi Mustafa Yalvaç ile Öğretmen Nurhan Yalvaç’ ın kızı Elif Nur Yalvaç, avukatlık ruhsatını alarak hukuk camiasına adım attı.

Aksaray İl Özel idaresi

Ailesi ve yakın dostları bu özel günde onu yalnız bırakmadı. Baro Başkanı Erhan Toprak ve diğer meslektaşlarının desteği ile Elif Nur Yalvaç, mesleğinin etik kurallarına bağlı kalarak adalet için çalışacağına söz verdi.

Elif Nur Yalvaç, Taşpazar Mahallesi Pir Ali Türbesi yanındaki hukuk ve danışmanlık ofisinde serbest avukat olarak görev yapmaya da başladı.
Avukat Elif Nur Yalvaç, adalet için yaşamayı kendine ilke edinerek, avukatlık ruhsatını aldı ve hukuk camiasına resmen adım attı. Mesleğin etik kurallarına sadık kalacağına ve adaleti her şeyin üstünde tutacağına dair kararlılığı ile dikkat çeken Elif, bu özel gününde ailesi, yakın dostları ve saygıdeğer meslektaşlarının desteğini yanına aldı.
Törene katılanlar arasında geçmiş dönem Baro Başkanı Erhan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Elif’in kıymetli dostları il Genel Meclis Başkanı avukat Latif Ağır, Sinan Özkan, Kübra Aslan, Barış Karapınar, Aksaray il Özel idaresi Destekleme hizmetleri Şube müdürü Dursun Baltacı, iş insanı Ömer Karacagün ve Mehmet Tüzün de yer aldı. Ailesi, Elif’in meslek hayatında gücünü haktan, hukuktan ve halktan alarak başarılı bir kariyer yapmasını temenni etti.
Elif Nur Yalvaç, adalet için yaşamayı seçen bir meslek grubunun yeni bir üyesi olarak, mesleki yaşamında kimseye bağlı kalmadan ve yalnızca hak ve hukukun peşinde koşarak çalışacağını belirtti. Bu mutlu ve gurur dolu gününde, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, Allah’tan utandırmamasını diledi.
Tören, Elif’in mesleki hayatında ilk adımını atmasına tanıklık eden sevdikleriyle birlikte yapılan kutlama ile sona erdi. Bu anlamlı başlangıç, Elif’in adalet yolunda atacağı sağlam adımların ilk işareti olarak kayıtlara geçti.

Fatma ALTINOK