Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ELEKTRİK FATURASINDA %10 İNDİRİM FIRSATI

denizbank ve meram elektrik

denizbank ve meram elektrik perakende satış a.Ş. (mepaŞ),elektrik faturasını fastpay uygulamasından ödeyen tüketicilere fatura tutarınınyüzde 10’u üzerinden, 10 tl’ye kadar daha az ödeme avantajı sağlayan birişbirliğine imza attı. 

İşbirliği kapsamında denizbank müşterisi olsun olmasıntüm fastpay kullanıcıları diledikleri kredi kartını fastpay’e tanımlayarakfaturalarında daha az ödeme avantajından yararlanabiliyor; fastpay’i olmayankullanıcılar ise saniyeler içinde uygulamayı indirerek fastpay’in tüm avantajlarınaulaşabiliyor.

müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere hizmetleriniteknolojinin son olanaklarıyla sunmaya odaklanan denizbank, meram elektrikperakende satış a.Ş. (mepaŞ) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, 2019yılı boyunca fastpay ile yapılan ödemelerde, fatura dönemi başına 10 tl’yekadar daha az ödeme imkanı sunuyor.

buna göre kullanıcılar, denizbank müşterisi olsun ya daolmasın, mevcut fatura tutarını fastpay aracılığıyla ödemeleri durumunda hem 10tl’ye kadar iade hem de sıfır komisyon avantajından yararlanabiliyor; sözkonusu indirim tutarı kullanıcının fastpay bakiyesine yükleniyor. kullanıcılardiledikleri kredi kartını fastpay’e bağlayarak ya da fastpay bakiyelerine parayükleyerek faturalarını 7/24 kolaylıkla ödeyebiliyorlar. hâlihazırda fastpay’iolmayan kullanıcılar ise uygulamayı indirerek tüm avantajlarındanfaydalanabiliyor.

“fastpay herkesiçin her yerde ödeme kolaylığı ve avantajlar sağlıyor”

fastpay’in, sunduğu özellikler, işbirlikleri vekampanyalarla kullanıcılarına önemli faydalar sağladığına dikkat çekendenizbank elektronik para ve Ödeme sistemleri grup müdürü lütfi akbulut şöylekonuştu; “denizbank olarak hizmetlerimizi müşterilerimize her zaman teknolojininson olanakları ile götürmeye, sektörümüzde çığır açan uygulamaları hayatageçirmeye odaklanıyoruz. bu doğrultuda fastpay üzerinden kredi kartı ileyapılan tüm fatura ödemelerine 0 (sıfır) komisyon avantajımızı, şimdi desektörde bir ilk olan daha az ödeme kampanyalarımızla devam ettiriyoruz. meramelektrik perakende satış a.Ş. (mepaŞ) ile yaptığımız anlaşma sayesindevatandaşlarımız fatura ödemelerini fastpay ile diledikleri zaman, diledikleriyerde rahatça yapmanın yanı sıra, %10 daha az ödeme avantajındanyararlanabilecekler. 2019 yılı boyunca sürecek kampanyamız kapsamında, birfatura döneminde 10 tl’ye kadar iade faydası sağlayarak kullanıcılarımızın aileekonomilerine katkıda bulunmuş olacağız. fastpay ile fatura ödemelerindebaşlattığımız kullanıcı faydasına odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek.”

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Vali Yardımcısı ve İl
Sıradaki Haber Aksaray’da İl Encümen toplantısı gerçekleşti