Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

El insaf be diyen kulüp başkanı isyan etti

Aksaray 1989 Spor Kadın

Aksaray 1989 Spor Kadın Voleybol Takımının Başkanı Ferit Gemici sezon başında 150-200 bin lira anlaşma sağlayan ve hatta anlaştıkları bu rakamları alamayan sporcuların devre arasında yarım sezonluk 250- 300 bin lira transfer bedeli isteyince pes etti ve isyanını sosyal medyadan paylaştı.

Aksaray’ı gururla temsil eden Aksaray 1989 Spor Kulübü, Türkiye ikinci kadınlar voleybol Ligi 13. grubunda liderlik koltuğunda yer alıyor. Oynadıkları 11 maçın tamamını kazandılar ve 33 puanla liderlik koltuğunda oturuyorlar. Ancak, kulüp başkanı Ferit Gemici, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile dikkat çekici bir mesaj verdi.

Gemici, sezon başında sporcularla anlaşılan 150-200 TL arasındaki ücretlerin ödenmediği bir dönemde devre arasında talep edilen 250-300 bin lira ücretin fazlalığına vurgu yaparak, “Bu kulüpleri düşünen hiç kimse yok mu?” diyerek sporculara ve menajerlere seslendi.

Aksaray 1989 Spor Kulübü Başkanı Ferit Gemici’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bir sezon boyunca 150-200 bine anlaşan oyuncular ve takımından parasının çoğunu alamadığı halde ikinci transfer döneminde 250-300 bin para istemek neyin nesi? Bu işler böyle devam ederse bu oyuncular oynayacak kulüp bulamayacak hale gelecek… O yüzden sporcular ve menajerler biraz insaf!” ifadelerini kullanarak kulüplerin ve sporcuların bu konuda vicdanlı olmaları gerektiğini belirtti.

Haber: Avni Kuru