Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EKOM Başkanı Kaya ve Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Dağ; “Desteklerinden ötürü teşekkür ederiz”

 Aksaray Engelli Koordinasyon Merkezi

 Aksaray Engelli Koordinasyon Merkezi (EKOM) Başkanı Bekir Kaya ve Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ, Aksaray Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Okan Güçlü’yü ziyaret etti.

Aksaray’da engelli vatandaşların daha sosyal ve verimli bir hayat sürebilmeleri adına faaliyetlerini gerçekleştiren Engelli Koordinasyon Merkezi ve Görme Engelliler Spor Kulübü başkanları, şehir içerisinde önemli bir ziyaret geçekleştirdi. Aksaray Rehberlik Araştırma Merkezini ziyaret eden Bekir Kaya ve Ramazan Dağ, burada Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Okan Güçlü ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında engelli bireyler için Aksaray’da yapılabilecek olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, E-KPSS tercihleri sürecinde desteğini esirgemeyen Müdür Güçlü’ye ve kurum çalışanlarına teşekkür edildi. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ, “engelli memur atamaları için tercih yapmakta bize yardımcı olan başta rehberlik araştırma müdürü Okan hoca olmak üzere Rahmi hoca ve orada çalışan tüm öğretmenlere teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe