Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EĞLENCENİN YENİ ADRESİ

Çağımızın en yaygın alışkanlığı

Çağımızın en yaygın alışkanlığı dijital oyunlar günlükhayatta her yaştan ilgisini çeken bir alışkanlık. bunun yanı sıra bir de psoyun tutkunları var. yenigün gazetesi olarak bu oyun tutkunları için aksaray’dayeni açılan my game işletmesinin sahibi veli dursun ile görüşerek bilgileraldık.

dursun; “my game yeni açtık. İnsanların hem günlükhayatın stresinden kurtulmak için oyun oynayıp hep sohbet edebileceği, hem dekafe gibi bir şeyler yiyip içebileceği ve sosyalleşeceği bir ortam açmakistedik ve bir ay önce burayı açtık” dedi.

burada hangioyunlar var?

her türlü oyun var futbol, kafes döğüşü, amerikan güreşigta ve benzeri oyunlar silah oyunlar var. en çok ta futbol oyunu tutuluyor.

hangi yaş gurububuraya geliyor?

belli bir yaş gurubumuz yok oyun tutkunu olan 12 yaşından45 yaşına kadar her yaştan insanlar buraya geliyor. bayanlarda erkekler kadarsık olmasa da buraya geliyorlar. oyun tutkunlarının rahat bir ortam sağlamakson sistem oyun cihazları aldık monitörler 122 ultra hd ekran seçtik. koltuklarıinsanları rahat edebileceği konforlu rahatça ayağını uzatabileceği şekildeseçtik. İç mekan rengi play station mavisi dediğimiz renk. yani buradaki herşey oyun düşkünlerinin isteyeceği şekilde tasarlandı. ayrıca kafeteryamız mevcut.oyun sırada sıcak soğuk içip tost yada atıştırmalıklar bulunduruyoruz.

hangi saatlerarası açıksınız?

sabah 09:00 dan gece 00:00 kadar açığız. ama geneldeişlerimiz öğleden sonra yoğunlaşıyor. gece saatlerine kadar ilgi oluyor.

İnsanlar nedenburayı tercih ediyor?

aşağı yukarı her yaştan insanın rutin işler yaptığımonoton bir hayatı var. okul yaşındaki gençlerden çalışan yetişkin insanlarakadar günün rutini öyle insanı sarıyor ki artık insanlar bunalıyor. tabi halböyle olunca kendine vakit ayırmak ve birazcık olsun rahatlamak içinkendilerini buraya atıyorlar. tabi bir de oyunu seviyorlarsa burada vaktinnasıl geçtiğini anlamıyorlar.

bunun haricinde bir de oyun tutkunları var. yeni oyunlarıinternetten araştırıp bizde istiyorlar ki zaten bu insanlar için ps oyunlarıbiz yaşam tarzı.

Şunu da söylemek mümkün teknoloji hızla gelişirken isteristemez herkesin hayatına giriyor. yeni nesil bu teknoloji ile doğup büyüyor.tabi insanların oyun ilgisini de bu teknolojik gelişim doğrudan etkiliyor. evdekendi oyunları olan insanalar bile burada daha rahat ve konforlu bir şekildeoyun oynuyor ve kendisi gibi oyun oynaya inşaların içinde sosyal hissetmelerinisağlıyor.

röportaj avni kuru

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

 Nevşehir’de seyir halindeyken yanan hafif
Sıradaki Haber  Seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi