Ziyaretlerinde, eğitim çalışanlarının gündeme dair görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Murat Görmez, aynı zamanda eğitim camiasının ihtiyaçları ve sorunları üzerine istişarelerde bulundu. Okul yöneticilerine ve eğitim çalışanlarına nazik kabullerinden dolayı teşekkürlerini ileten Görmez, onların çalışmalarında başarılar diledi.
Görmez, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün, yarınlar ve kalıcı işler için çalışan bir sendikayız. Eğitimin kalitesini artırmak adına sürekli olarak eğitim çalışanlarımızla bir araya geliyoruz. Onların görüşleri bizim için son derece kıymetli. Okullarımızda görev yapan tüm eğitim çalışanlarımızın emekleri her zaman takdiri hak ediyor.”
Bu tür ziyaretlerle, eğitim çalışanlarının sesini duyurmak ve sorunlarına çözüm aramak adına önemli bir adım atan Eğitim Bir-Sen, Aksaray’daki eğitim kalitesini yükseltmek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.
Ağustos Gerçe

