Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim ve Sağlık Hizmetlerinde İnceleme: Kaymakamdan Kritik Ziyaretler!

Eskil Kaymakam bir dizi ziyaret ve incelemelerde

Eskil Kaymakam bir dizi

Aksaray Eskil Kaymakamı Fuat Yurddaş vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kaymakam Yurddaş, Fatih Mahallesi Kaputaş Yaylasında vatandaşların görüş, talep ve isteklerini yerinde dinlemek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan atamalar sonucunda Eskil Kaymakamı olarak atanan ve görevine başlayan Fuat Yurddaş, Eskil halkının sorun ve taleplerini dinlemek onlarla yakından ilgilenmek amacıyla bir araya geldi.

Kaymakam Yurddaş ziyaret esnasında kurum amirleri ve mahalle muhtarı eşlik etti. Vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla gerçekleşen ziyarette bir süre konuşma yapılarak vatandaşların beklediği hizmetler hakkında görüşüldü.

Kaymakam Yurddaş  daha sonra Taşkapı İlk-Ortakulu ve Kaputaş Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Taşkapı İlk-Ortakulunda öğrencilere kaliteli eğitim verilmesi ve okulda sunulan hizmetler ve eğitim düzeyi hakkında görüşmeler yapıldı. Kaputaş Aile Sağlığı merkezinde detaylı incelemelerde bulunan Kaymakam Yurddaş ilçede verilen sağlık hizmetlerinin standartlarının arttırılması üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Fatma Altınok