Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim ve Kültürde Yeni Soluk: Aksaray’da Kıraathane Çılgınlığı

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde hayata geçirilen projeler arasında yer alan ve öğrenciler tarafından oldukça ilgi gören Genç Osman Millet Kıraathanesi öğrenciler için birçok hizmeti içinde barındırıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Genç Osman Millet Kıraathanesine yoğun katılım gösterilemeye devam ederken ders çalışmak, kitap okumak isteyenlerin uğrak noktası oluyor. Kütüphane içerisinde binlerce kitap yer alırken sesiz bir ortamda ders çalışmak isteyenler için büyük önem arz ediyor.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören Genç Osman Millet Kıraathanesi Aksaray’ın Fatih Mahallesinde bulunan Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi yanı Tematik Parkı içerisinde yer alıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından Genç Osman Millet Kıraathanesinde öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuluyor. Gençlerin sosyalleşmesi için önemli bir rol üstelene kıraathane ders çalışmak isteyenler için ortam oluşturuyor.

Aksaray Belediye Başkan Dinçer şehrin her kesime uygun hizmetleriyle gündem gelmeye devam ederken Aksaraylı vatandaşlara yönelik sağladığı kolaylık ve hizmetlerle takdir görüyor.

Fatma Altınok