Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim Sen Heyeti Aksaray Milli Eğitim’de: Eğitimin geleceği görüşüldü

Eğitim Sen Genel Başkanı Kemal Irmak ve Aksaray Şube Başkanı Şevket Köksal, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ı ziyaret etti. Görüşmede eğitim alanındaki gelişmeler ve ortak paydada yürütülebilecek çalışmalar değerlendirildi.

Eğitim Sen Genel Başkanı

Eğitim Sen Genel Başkanı Kemal Irmak, Eğitim Sen Aksaray Şube Başkanı Şevket Köksal ve beraberindeki heyet, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ı makamında ziyaret etti. Nezaket çerçevesinde gerçekleşen görüşmede eğitimin güncel durumu, öğretmenlerin talepleri ve sahadaki uygulamalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette, Aksaray’daki eğitim faaliyetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesine yönelik fikirler paylaşılırken, sendika temsilcileri eğitim emekçilerinin karşılaştığı sorunlara dair değerlendirmelerde bulundu. İl Müdürü Metin Alpaslan ise nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek, eğitimin her alanında iş birliğine açık olduklarını vurguladı.

Eğitimde nitelik artırımı ve öğretmenlerin mesleki gelişimi gibi konuların da gündeme geldiği görüşmenin samimi bir atmosferde geçtiği bildirildi. Ziyaret sonunda karşılıklı iyi dilekler iletildi ve birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim alanındaki tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, misafirlerine teşekkür etti.

Ağustos Gerçe