Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim Şehri Aksaray Çalıştayı yoğun katılımla başladı

Aksaray Valiliği himayesinde, Aksaray

Aksaray Valiliği himayesinde, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akademi Gelişimi Destekleme (AGED) proje birimi koordinatörlüğünde Eğitim Şehri Aksaray Çalıştayı başladı.
17-18 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan Çalıştay’a İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, Aksaray Üniversitesi öğretim üyeleri, Aksaray İl Sağlık Müdürlüğünde görevli sağlık çalışanları, Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çalışanları katılım sağladı.
Eğitimde her kademede öğrenim gören öğrencilerin eğitim seviyelerinin yükseltmesi sosyokültürel yapılarına uygun, milli ve manevi değerlerin işlenmesine katkı sunması, toplum faydalı olarak yetiştirilmesi için çalışma stratejilerinin oluşturulması amacıyla Eğitim Şehri Aksaray Çalıştayı gerçekleştirildi.
İl genelinde eğitim öğretim gören öğrencilerin eğitim kalitelerini arttırmak için düzenlenen çalıştayda il genelinde yürütülen eğitim faaliyetleri değerlendirildi. Akademik başarı, değerler eğitimi, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerin arttırılması, toplum aile ilişkileri gibi temel konuların ele alındığı çalıştayda hazırlanacak raporlar, kitap haline getirilerek tüm okullara, ilgili birimlere ve kuramlara dağıtılması hedefleniyor.

Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinin ev sahipliğinde gerçekleşen Çalıştay’ın açılış konuşmasını İl Müdürü Alplarsan gerçekleştirdi. İl Müdürü Alpaslan gerçekleşen çalıştayın önemine vurgu yaparak il genelinde eğitim seviyesine katkı sağlayacağı belirtti.
Eğitim Şehri Aksaray Çalıştayı kapsamında il genelinde eğim kalitesinin ve niteliklerinin arttırılması amaçlanırken çalıştay 18 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek olan ikinci oturumla sonlanacak.

Haber: Fatma Altınok