Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim Destek Platformu toplantısı gerçekleşti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu katılımlarıyla Eğitime Destek Platformu’nun Eylül ayı İl Koordinasyon toplantısı gerçekleşti.
Cemaleddin Aksaray-i Hafız İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleşen toplantıya; Eğitime Destek Platformu Başkanı Kuddusi Bakar, Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Aksaray Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Doğan, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk, birim amirler ve Cemaleddin Aksaray-i Hafız İmam Hatip Ortaokulu personelleri katılım gösterdi.
Eğitim Destek Platformunun Eylül ayı İl Koordinasyon toplantısında, eğitim alanında yapılması gerekenler hususunda kararlar alındı. 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin aldıkları eğitimlerini verimli hale getirmek adına yapılan toplantı Vali Kumbuzoğlu başkanlığında yürütüldü.
Eğitim öğretim süreçlerinin Aksaray ilinde koordineli bir şekilde yürütülmesi gerektiği görüşünde olan heyet, eğitimin niteliğinin yükseltilebilmesi adına öğrencilerin geleceği için yapıcı çözümler bulma yolunda istişare de bulundu.

Haber: Fatma Altınok