Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim Camiasınıdan Başkan Dinçer’e Hayırlı Olsun Ziyareti!

Aksaray Belediye Başkanı olarak

Aksaray Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Dr. Evren Dinçer’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Belediye Başkanı Dinçer’i tebrik ziyaretleri kapsamında, Memur- Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya ve beraberindeki heyet ziyarette bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen mahalli idareler seçimleri sonucunda halkın oylarıyla yeniden Belediye başkanı olan Dr. Evren Dinçer, göreve gelmesinin ardından tebrik ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Dinçer’i, Memur- Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya ve beraberindeki heyet ziyarette bulunmasıyla birlikte göreve yeniden gelmesinden ötürü tebrik ettiler.

Belediye Başkanı Dinçer, ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında, “Aksaray’ımız için var gücümüzle, el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullanarak nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), sağlık
Sıradaki Haber 18 – 55 yaş aralığında herkes başvuru yapabilir; KPSS şartı yok! Hastaneler en az 29.780 TL maaşla çalışacak personel arıyor! İşte başvuru şartları