Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim Bir Sen’in Lideri Aksaray’da Sahada: Murat Görmez, Okul Ziyaretlerinde!

Eğitim Bir Sen Aksaray

Eğitim Bir Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez Aksaray ilçe, belde ve kasabalarında bulunan okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

Okul ziyaretinde bulunan Şube Başkanı Görmez, eğitim faaliyetlerin iyileştirilmesi ve verimli hale geliştirilmesi adına görüşmeler yapmaya devam ediyor. Aksaray’ın Eğitim potansiyelini yükseltmek ve öğrencilere daha iyi bir kariyer hedefi oluşturmalarına fırsat sağlamak adına çalışmalar yürüten Şube Başkanı Görmez, okul ziyaretleri gerçekleştirerek sendika çalışmaları hakkında bilgiler aktarıyor.

Bu kapsamda Gücünkaya İlkokulu ve Ortaokulu, Doğantarla İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Şube Bakanı Görmez ve beraberindeki heyet, okullarda verilen hizmet hakkında okul sorumlularıyla görüştü. Eğitim faaliyetlerinin arttırılması ve öğrencilere atkı sunacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Okul ziyaretleri kapsamında Gücünkaya İlkokulu ve Ortaokulu, Doğantarla İlkokulu ve Ortaokuluna ziyaret gerçekleştiren Şube Başkanı Görmez, okul yetiklerinden iş ve işleyiş hakkında bilgiler alarak eğitim potansiyelini geliştirilmesi adına görüşme gerçekleştirdi.

Haber: Fatma Altınok