Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Görmez okul ziyaretlerinde; Görüş ve öneriler alınıyor

Eğitim Bir- Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez tarafından şehir genelindeki okullara yönelik ziyaretler devam ediyor.

Eğitim Bir- Sen Aksaray

Aksaray’da okullara yönelik ziyaret gerçekleştiren Eğitim Bir- Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez okullarda öğretmen ve müdürlerle bir araya gelerek yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında görüşmeler gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda, Osman Gazi Anadolu Lisesi, Güler Ceylan İlkokulu, Güler Ceylan Ortaokullularını ziyaret ederek Kübra Eren ve Aynur Uludağ ile bir araya da geldi.

“Eğitim çalışanı arkadaşlarımızla gündeme ilişkin istişarede bulunduk” diyen Şube Başkanı Görmez mevcut eğitim durumu hakkında görüşmeler yaparak yeni eğitim öğretim dönemin hayırlı olmasını diledi.

Eğitim çalışanlarının görüş ve önerilerini alan Şube Başkanı Görmez bu konularda atılması gereken adımlar üzerine değerlendirmelerde bulundu. Şube Başkanı Görmez ziyarete yönelik yaptığı açıklamada, “Nezaketleri dolayısıyla okul yöneticilerimize ve eğitim çalışanı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor,  çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Fatma Altınok