Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim Bir-Sen, Eskil’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Görmez, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında Aksaray’ın ilçelerinde ziyaret gerçekleştirmeye devam ediyor. Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Görmez, bu kapsamda Eskil ilçesine giderek öğretmenlerle bir araya geldi.

Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Görmez, Eskil’e giderek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Görmez’in gittiği okullar şu şekilde; Eskil Eşmekaya Ortaokulu, Eskil Eşmekaya Ahmet Yaşar And. Lisesi, Eskil Eşmekaya İlkokulu, Eskil Ş. Muhammet Uz İlkokulu, Eskil Güneşli Ortaokulu, Eskil Başaran İlkokul.

Okullarda öğretmenlerle bir araya gelen Görmez, bu kapsamda Eskil’deki eğitim durumuna yönelik de istişarede bulundu. Birer toplantı niteliği de taşıyan bu ziyaretler, eğitimcilerin değerlendirme yapmasına olanak tanıması bakımından önem arz etti.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Şube Başkanı Görmez, “Okul ziyaretlerimiz kapsamında Eskil İlçemizdeki okulları ziyaret ederek, öğretmen ve eğitim çalışanlarımız ile bir araya gelerek sendika gündemini değerlendirdik. Öğretmenlerimize, Yöneticilerimize ve Eğitim Çalışanlarımıza değerli emek ve katkılarından dolayı teşekkür ettik” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe