Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim Bir-Sen eğitimcilerle bir araya geliyor

Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Görmez, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında eğitimcilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube

Aksaray Eğitim Bir –Sen Şube Başkanı Murat Görmez, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında Aksaray’ın farklı noktalarında bulunana okullara giderek eğitimcilerle bir araya geldi. Ziyaretleri kapsamında eğitimcilerin sorunlarına kulak veren Murat Görmez, Aksaray’daki mevcut eğitim koşullarından da ziyaret sırasında bahsetti.

Şube Başkanı Görmez, ziyaretleri kapsamında; Yanlızceviz İlkokulu, Yanlızceviz Ortaokulu, Çağlayan İlkokulu, Gökçe İlkokulu, Bebek İlkokulu. Halil Köksal İlkokulu’nu ziyaret etti. Konu hakkında açıklama yapan Şube Başkanı Görmez, “. Eğitim çalışanı arkadaşlarımızla gündeme ilişkin istişarede bulunduk. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı huzurlu olmasını diledik ve eğitim çalışanı arkadaşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini aldık. Nezaketleri dolayısıyla okul yöneticilerimize ve eğitim çalışanı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yapılan bu ziyaretler, Aksaray’da eğitim çalışmalarının yerinde takip edilmesi, eğitimcilerin sorunlarının analiz edilmesi bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe