Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitim Bir-Sen Aksaray Başkanı okullarda talepleri dinledi!

Eğitim Bir-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, yeni eğitim öğretim yılı kapsamında Bağlıkaya ve Çimeli Yeniköy’deki okulları ziyaret etti. Eğitim çalışanlarıyla bir araya gelen Görmez, eğitim gündemini istişare ederek, çalışanların görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Eğitim Bir-Sen Aksaray Şube

Eğitim Bir-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, yeni eğitim öğretim yılı vesilesiyle sahaya inerek çeşitli okulları ziyaret etti. Görmez’in ziyaret programında Bağlıkaya Şehit Faruk Eser İmam Hatip Ortaokulu, Bağlıkaya Şehit Mikail Candan İlkokulu, Bağlıkaya Şehit Muammer Karacaer Ortaokulu, Çimeli Yeniköy Ünal Özgödek İlkokulu, TOBB İlkokulu ve TOBB Ortaokulu yer aldı.

Ziyaretler esnasında eğitim çalışanları ile bir araya gelen Görmez, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, çalışanların görüş, öneri ve taleplerini dinledi. Görmez, sahada yaptıkları bu ziyaretlerin, eğitimdeki sorunların daha yakından görülmesine ve çözümlerin hızlıca geliştirilmesine katkı sağladığını vurguladı.

“Eğitim çalışanı arkadaşlarımızın her zaman yanındayız ve onların taleplerini her platformda dile getirmeye devam edeceğiz,” diyen Görmez, nezaketleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla okul yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ederek başarılar diledi.

Ağustos Gerçe