Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

E-spor turnuvası heyecanı tamamlandı; Kazanan takım belli oldu

Aksaray Belediyesi organizasyonunda düzenlenen

Aksaray Belediyesi organizasyonunda düzenlenen liseler arası e-spor turnuvasında sona gelindi. Aylardır süren turnuvada kazanan takım ise “Angara Akdere” oldu.

Aksaray Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hazım Kulak Anadolu Lisesi ortak çalışmasıyla hayata geçirilen liselerarası e-spor turnuvasında final heyecanı yaşandı. Başlangıcı itibariyle gençlerin yoğun katılımının olduğu görüldüğü turnuvada öğrenciler 5’erli gruplar oluşturdu. Her bir grup farklı bir isim ve farklı taktiklerle mücadele ederken, kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada kazanan takım “Angara Akdere” oldu. 8 Şubat tarihinde başlayan mücadelelerde 1. takım ödülü 5.000₺ , 2. takım ödülü; 3.000₺ , 3. takım ödülü 2.000₺ oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Aksaray Bilim Merkezimizde düzenlediğimiz E-Spor turnuvamız sona erdi. Tüm rakiplerini yenerek #şampiyon olan “Angara Akdere” takımını tebrik ediyoruz. Dünyaya söyleyecek sözü olan gençlerimizin “Bilim, Sanat, Teknoloji, E-Spor” gibi alanlarda yanlarındayız” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe