Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DÜNYA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE KAÇAKÇILIĞI İLE MÜCADELE GÜNÜ STANTI KURULDU

nevşehirİl emniyet müdürlüğü tarafından,

nevşehirİl emniyet müdürlüğü tarafından, 26 haziran dünya uyuşturucu kullanımı vekaçakçılığı ile mücadele günü dolayısıyla kentteki alış veriş merkezlerinebilgilendirme standı kuruldu.

vatandaşlara, görevli polislerle birlikte uyuşturucu ilemücadele konusunda bilgi aktaran İl emniyet müdürü mehmet artunay,uyuşturucunun zararları ve mücadele yöntemleri hakkında ziyaretçilerinsorularını yanıtladı.

artunay, burada gazetecilere yaptığı açıklamada,uyuşturucu maddelerden uzak, temiz toplum hedefine ulaşmak için etkin şekildeçalışma yapıldığını belirtti.

nevşehir’de yürütülen faaliyetler hakkında da bilgi verenartunay, şunları söyledi:

“uyuşturucu ile etkin mücadelenin, yasal düzenlemeler,ulusal uyuşturucu politikalarının hazırlanması, önleme, tedavi, rehabilitasyonolmak üzere birçok kurum ve kuruluşun ortak çalışmaları ile tam anlamıylabaşarıya ulaşılabileceği açıktır. emniyet müdürlüğümüzce, uyuşturucukaçakçılığı bir insanlık suçu olarak görülmekte, mücadelemiz uyuşturucu arzınınyanında kullanımının da önlenmesine dönük birçok başlık altında etkin olaraksürdürülmektedir.

2017 yılı içerisinde, nevşehir’de yürütülen operasyonlarneticesinde son 10 yılın en yüksek uyuşturucu yakalama oranlarına ulaşılmıştır.Çağımızın vebası olan uyuşturucu sorunu ile her alanda mücadeleye devamedeceğimizi gururla belirtmek isterim.”

aa

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar
Sıradaki Haber Tarihi Miras Yeniden Hayat Buluyor: II. Kılıçarslan Türbesi ve Köşkü Restore Ediliyor!