Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dolu dolu bir festival olacak

Aksaray Belediyesi tarafından 15-16-17

Aksaray Belediyesi tarafından 15-16-17 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Bilim Festivali öncesinde Belediye Başkanı Evren Dinçer bir basın toplantısı düzenleyerek tüm vatandaşlarımızı 2’nci düzenlenen Bilim Festivaline davet etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bilim Festivalinin Cuma günü saat 11’de Jandarmanın Çelik Kanatlar gösterisi ile başlayacağını belirterek, festivalde 200 çadırın bulunacağını belirterek, çadırlarda yap boz atölyelerinin olduğunu belirterek yaş grupları dahil tüm vatandaşlarımızı festivale davet etti.
Festivalin Aksaray Valiliği ile Aksaray Belediyesinin ortaklaşa yaptığını belirterek,Yerli ve Mili Savunma Sanayi araçları Aksaray da tanıtılacak.
Belediye bazında en büyük Bilim Festivallinin Aksaray, Konya ve Antalya Kepez Belediyesinin düzenlediğini belirterek, festival Aksaray’ın tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.
Başkan Dinçer, Bilim Festivalinin kapanışının da pazar günü saat 13’de Solo Türk gösterisi ile de sona ereceğini belirterek sözlerini tamamladı.

Haber: Ağustos Gerçe