Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğal gaz projesi başladı: Demirci’ye yeni hat

Demirci Belediyesi, 2025 yılı doğal gaz projesi kapsamında kasabaya 6 kilometrelik yeni bir hat kazandırıyor. Yeni hat güzergahlarıyla ilgili detaylı bilgi, belediyenin fen işleri biriminden alınabilecek.

Demirci Belediyesi, 2025 yılı

Demirci Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artıracak önemli bir altyapı çalışmasına daha imza atıyor. 2025 yılı doğal gaz projesi kapsamında kasabaya 6 kilometrelik yeni bir doğal gaz hattı ekleniyor. Belediye tarafından yapılan açıklamada, projenin kasabaya hayırlı olması temenni edilerek, yeni hat güzergahları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların belediye fen işleri birimine başvurabileceği belirtildi.

Belediye Başkanı, yaptığı açıklamada doğal gaz hattının genişlemesinin kasabanın modernleşme sürecine katkı sunacağını belirterek, “Vatandaşlarımızı daha konforlu bir yaşamla buluşturmak adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Yeni hattın tamamlanmasıyla birlikte daha fazla haneye doğal gaz ulaşması hedefleniyor. Bu kapsamda hem enerji tasarrufu hem de çevre dostu bir yakıt kullanımının yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Projenin ilerleyen süreçte kasabanın diğer bölgelerine de yayılması planlanırken, vatandaşlardan gelen taleplerin de dikkate alınarak güzergah belirleme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Haber Merkezi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İnsan
Sıradaki Haber Akademisyenler Aksaray’daki soğuk su gayzerleri üzerinde çalışma yürütüyor