Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DOĞADA YAŞAYAN HAYVANLAR İÇİN YEM BIRAKILDI

ak parti İl gençlik

ak parti İl gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç ileüyeleriyle birlikte kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlariçin doğaya yem bıraktı.

kılıç, burada yaptığı açıklamada, bu sistemin parçasıolan hayvanları korumanın ve onların haklarını savunmanın bilincinde olunmasıgerektiğini söyledi.

hazreti muhammed (s.a.v)’in “kalbinde merhamet olmayanacennet yoktur” sözünü hatırlatan başkan kılıç, “tabiatın nimetlerle bollukiçinde olduğunu ve sadece insanların bu nimetleri tüketerek yaşamlarını idameettirmeyeceklerinin bilincindeyiz. bu kapsamda biz gençler de hayvanlara herbaktığımızda sadece hayvandan öte bir canlı görmeliyiz. allah (c.c) buyurur ki;“hayvanlar benim sessiz kullarımdır. onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesapgünü konuşacaklardır!” bizde rabbimizin kulları olarak onlara sahip çıkmamızgerektiğinin bilincinde hareket etmeliyiz. Ülke olarak siyasetçisi, genci,yaşlısı, çocuğu, kadını, erkeği kim olursa olsun hayvanları koruma ve onlaraelimizden gelen desteği verme noktasında her bireyi duyarlı olmaya davetediyoruz. her canlının yaşam hakkı kutsaldır ve hiçbir hayvan kaderine terkedilemez. bunun için üstümüze düşeni sürdürecek ve her fırsatta yapılmasıgerekenleri duyuracağız.” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban
Sıradaki Haber Bayram tatilinin acı bilançosu: 3 günde 22 kişi öldü