Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğa sevgisi ve genç cesaret: Aksaray Üniversitesi öğrencilerinden büyük adım!

Aksaray Belediyesi ve Aksaray

Aksaray Belediyesi ve Aksaray Üniversite İletişim Fakültesi öğrencilerin duyarlı çalışması yoğun beğeni topladı.

      

Aksaray Belediyesi ve Aksaray Üniversite İletişim Fakültesi öğrencilerin “Senin Geleceğin” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Kireçlik mevkiinde bulunan ormanlık alanında gönüllü olarak temizlik çalışması yaptı. Doğayı koruma ve canlı tutmak çalışmaları kapsamına gönüllü olarak yapılan temizlik çalışmaları yoğun beğeni aldı.

Üniversiteli gençler ve Belediye ekipleri, “Aksaray Belediyesi ve Aksaray Üniversitesi Temiz Çevre Güçlü İletişim” yazılı pankartla çevreye karşı duyarlı olunması gerektiğinin altını çizdi.

Anlamlı sosyal davranış örneği Aksaray halkı tarafından takdir edildi. Yaşanabilir bir şehir ve gelecek için adım atılan ve gönüllü olarak icra edilen sosyal davranış örneği Aksaray Belediyesi ve İletişim Fakültesi genç öğrencilerinden geldi.

Kireçlik bölgesinde gönüllü olarak temizlik çalışması gerçekleştiren genç öğrenciler doğayı korumak ve ormanı yaşatmak adına anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Çevre temizliği ile Kireçlik bölgesinde temizlik yapan üniversiteli gençler Aksaray Belediyesi ile ortak çalışmasını hayata geçirdi.

Yeşili ve doğayı düşünülerek gerçekleştiler temizlik çalışmaları toplumsal örnek davranış olarak beğenildi. Gelecek nesiller yaşanabilir bir dünya bırakmak adına Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri gönüllü olarak kireç bölgesinden temizlik yaptı.

Haber: Fatma Altınok