Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DJ Talat sahnedeki enerjisiyle dinleyenlerini büyülüyor

Aksaray’ın genç DJ’i Talat,

Aksaray’ın genç DJ’i Talat, Aksaray Üniversitesi mezuniyetinde, Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik ve Spor Bayramı konseri sırasında İlyas Yalçıntaş sahnesinin öncesinde, Emir Can İğrek konseri öncesinde ve daha pek çok organizasyonda sahne almıştı
26 yaşında olan genç DJ konser öncesinde yer aldığı sahneler hakkında yaptığı açıklamada, “Gençlerle bir arada olmak, onların eğlendiğini görmek ve yüzlerindeki gülümsemeleri görmek beni çok mutlu ediyor. Bu işi severek yapıyorum ve heyecanını tarif etmek imkânsız. Çocukluğumdan beri bu mesleği yapmayı hayal ediyordum ve şimdi hayallerimi yaşıyorum. Aksaray Spor’un şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte gençlerle doyasıya eğlendik. Umarım her zaman böyle güzel konserlerde bir araya geliriz ve tabii ki Aksaray Spor’a tebriklerimi iletiyorum, nice güzel şampiyonluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
DJ Talat, gençlerle bir araya geldiği programlarda beğeni toplarken, ilerleyen zamanlarda yer alacağı konser öncesi sahne performansları da merak konusu oluyor. Kariyerinde başarılı bir şekilde ilerleyen DJ Talat önümüzdeki zamanlarda da sahnede beğeni toplamayı hedefliyor.

Haber: Avni Kuru