Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DİNÇER’DEN BAŞKAN YAZGI’YA ZİYARET

ak parti aksaray belediye

ak parti aksaray belediye başkan adayı evren dinçerberaberindeki İl başkanı hüseyin altınsoy ve merkez İlçe başkanı hamza aktürkile birlikte belediye başkanı haluk Şahin yazgı’yı ziyaret etti.

ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan başkan yazgı, aksaraybelediye başkan adayı gösterilen evren dinçer’i ‘yol arkadaşımız’ olarakniteledi ve devamında “partimizin belediye başkan adayı evren dinçer kardeşim,İnşallah 31 mart seçiminde bayrağı devralacak. hizmetlerimiz aksamadan devamedecektir ve kendisinin şehrimize yeni projeler kazandıracağına inancımıztamdır” diyerek ziyarete eşlik eden İl başkanı hüseyin altınsoy ve merkez İlçebaşkanı hamza aktürk’e teşekkür etti.

başkan adayı evren dinçer’e başarılı bir seçim sürecidileyen başkan yazgı, bu süreçte kendisinin üzerine düşeni yapmaya hazırolduğunu ifade etti.

seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ak parti aksaray belediyebaşkan adayı evren dinçer ise “bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayıbelediye başkanımız haluk Şahin yazgı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu trafik noktalarında
Sıradaki Haber Hızını düşür, yolun sonu bayram olsun!