Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dinçer’den Aksaray’ın doğal güzelliklerine dikkat çeken paylaşım

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Aksaray’ın doğal güzellikleri ve tarih dokusuna yönelik etkiyici manzaralarını paylaştı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Aksaray’ın tarih ve doğanın iç içe geçtiği, keşfedilmeyi bekleyen bir şehir olduğunu vurguladı. Başkan Dinçer, tüm, vatandaşları Aksaray’ın doğal güzelliklerini keşfetmeye ve turizm çeşitliliğini görmeye davet etti.

Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada Aksaray’ın turizm potansiyelinin altını çizerek, şehrin tarihi ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülediğini belirtti. Ihlara Vadisi, Hasan Dağı, Narlıgöl ve diğer pek çok doğal ve tarihi alanıyla Aksaray, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Belediye Başkanı Dinçer, “Aksaray’ımız, eşsiz doğal güzellikleri ve zengin tarihi dokusuyla keşfedilmeyi bekliyor. Tüm vatandaşlarımızı bu güzellikleri görmeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı. Başkan Dinçer, mesajında şunları söyledi: “Tarih ve doğanın iç içe geçtiği, keşfedilmeyi bekleyen bir şehirdir Aksaray’ım. Tüm hemşehrilerime hayırlı sabahlar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı Aksaray’ımızın doğal güzelliklerini keşfetmeye ve turizm çeşitliliğini görmeye davet ediyorum.” Şeklide ifadelerine yer verdi.

Aksaray, sahip olduğu zengin tarihi ve doğal mirasıyla dikkat çekiyor. Ihlara Vadisi’nin eşsiz güzellikleri, Hasan Dağı’nın etkileyici manzarası, Tuz Gölü’nün büyüleyici beyazlığı ve Selime Katedrali’nin tarihi atmosferi, şehri cazip kılan unsurlar arasında yer alıyor. Ayrıca, Aksaray’ın tarihi kervansarayları, camileri ve kiliseleri de ziyaretçilerini bekliyor. Aksaray, doğa turizmi, tarih turizmi ve kültür turizmi gibi farklı turizm türlerini bir arada sunuyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın bu çeşitliliğiyle her türlü turiste hitap edebilecek potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Aksaray’ımız, zengin turizm çeşitliliği ile her ziyaretçiye farklı deneyimler sunuyor. Herkesi bu eşsiz şehirde unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyorum.” dedi.

Fatma Altınok