Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVLETİN ASIL SAHİBİ MİLLETTİR

ak parti aksaray İl

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, 15temmuz demokrasi zaferi ve Şehitleri anma günü vesilesiyle yayınladığımesajında, milletimizin 15 temmuz gecesi yazdığı kahramanlık destanını aslaunutmayacağız. tankın ve silahların önünde dikilen gençlerimizi, o canilerinönünde anıtlaşan kadınlarımızı, tankın altında ezilen ama arkasındakilerinezilmesini engelleyen yiğitlerimizi bu millet asla unutmayacak”dedi.

başkan altınsoy mesajında, “bugün rahatnefes alıp veriyorsak, milletimizin huzurunda rahatça konuşabiliyorsak, özgürbir türkiye’de yaşıyorsak, bu önce mevla’m sonra şehitlerimizin sayesindedir’’dedi. 15 temmuz’un, türk milletinin çok ağır bir gecede, kara bulutlarınçöktüğü bir gecede yeniden dirilişinin adı olduğunu, tarihimizdeki önemli dönümnoktalarından birisi olduğunu ifade eden altınsoy, “Ülkemizin anayasaldüzenle teminat altına alınmış demokratik kazanımlarını, milli birlik,beraberlik ve bağımsızlığımızı ortadan kaldırmayı hedefleyen menfur silahlıdarbe teşebbüsü, genel başkanımız, cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız sayınrecep tayyip erdoğan’ın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisimilletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertarafedilmiştir. o gece ve o geceden sonraki bir ayda ayağa kalkan türk milletiherkese, dostuna düşmanına nasıl bir millet olduğunu göstermiştir. bu millet budirayeti tarih boyunca göstermeye allah’ın izniyle devam edecektir”ifadelerini kullandı.

“devletinasıl sahibi millettir”
15 temmuz türkiye’nin 81milyon vatan evladının kahramanlık destanıdır diyen başkanaltınsoy, “dolayısıyla, bu kahramanlıkların hayatıyla ödeyen, şahadetşerbetini içerek bu ülke, millet için can veren, şehit olan bütünkardeşlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle anıyorum. allah bizlere onlarlakomşu olmayı nasip eylesin. gazilerimize, hayırlı uzun ömürler diliyorum. 15temmuz şehitlerimiz asla ve asla bu millet tarafından unutulmayacak,unutturulmayacak. Çünkü, 15 temmuz türkiye’nin ikinci kurtuluş mücadelesininadıdır. dün tarihinde hiçbir millete nasip olmayan büyük bir kahramanlıkdestanını bu yiğitlerimiz yazdı. başkomutanına, hükümetine, bayrağına sahipçıktı. karşılarında tanklar, toplar, uçaklar vardı, ağır silahlar vardı.onların nesi vardı, allah’ı, imanı, inancı vardı ve elinde de ay yıldızlıbayrağı vardı. onun için onların hatırasını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmakbizim en asli görevimizdir. 15 temmuz gecesi gördük ki devletin asıl sahibimillettir, türkiye’yi kurtaracak yegane güç de milletin bizatihi kendisidir.fetÖ ihanet çetesi, millete ait olan devleti gasp ederek, millete karşıkullanmaya çalıştığı için başarısız olmuştur” ifadelerini kullandı.
“meydanadavet”
altınsoy, 15 temmuz hain darbe girişimindeolduğu gibi 2. yıl dönümünde de tüm aksaraylıları15 temmuz milli İrade meydanına,anma etkinliklerine davet etti. altınsoy mesajında, “aksaray’ımız maneviduygusu yüksek olan bir şehirdir. 15 temmuz’u yaşatma anlamında davatandaşlarımızın bizleri yalnız bırakmayacağını ümit ediyorum. bu vesileyle 15temmuz günü gündüz başlayarak akşama kadar devam edecek olan etkinliklerimize katılmakve yapılacak dualara eşlik etmek için tüm aksaraylı hemşerilerimizi 15 temmuz milliİrade meydanı’na davet ediyorum. birliğimizi, beraberliğimizi sımsıkı ve daimtutarak, aksaray’ın, ülkemizin, devletimizin, milletimizin aydınlık geleceğinekatkı sunacağınıza inanıyorum” dedi.

“ulusal ve yerel medyamızı tebrik ediyorum”
15 temmuz darbe girişimininbaşarısızlıkla sonuçlanmasında medyanın rolüne de değinen altınsoy, “medyamızınneredeyse tamamı darbecilerin karşısında yer almış, demokrasinin ve millîiradenin safında net bir tavır sergilemişlerdir. silah tehdidine rağmen darbeteşebbüsünde bulunan terör örgütü mensupları karşısında son derece net vesağlam bir duruş sergileyen ulusal ve yerel medya mensuplarımızın her birinişahsım ve milletimiz adına tebrik ediyorum“ ifadelerine yer verdi.

“Şehitlerimizerahmet diliyorum”
başkan altınsoy, mesajınınsonunda, “ellerini ovuşturarak türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, dizçökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, bugün ve yarında sevindirmeyeceğiz. rabbim yar ve yardımcımız olsun. rabbim bu milleti, buülkeyi ilelebet korusun, muhafaza etsin. rabbim tüm şehitlerimizi cennetiyle,cemaliyle müşerref kılsın. birliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da 94 bin öğrenci, 2023-2024
Sıradaki Haber Aksaray’da karne heyecanı yaşanıyor; 94 bin öğrenci karne alıyor