Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVLETİMİZİN İMKÂNLARI VATANDAŞLARININ HİZMETİNDEDİR

aksaray valisi aykut pekmez’in

aksaray valisi aykut pekmez’in eşi yeşim pekmez  sosyal ekonomik destek hizmeti ve engellievde bakım hizmetinden yararlanan aileler ile görüştü. hizmetin çok önemli vedeğerli olduğunu kaydeden pekmez; “sosyal devlet anlayışı kapsamında sunulan buhizmet sayesinde vatandaşlarımıza önemli destekler sağlanıyor” dedi.

yeşim pekmez beraberinde adli yargı adalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül’ün eşisemiha sarıgül,  aksaray kaymakam adayıfatmagül dalmış, aile ve sosyal politikalar İl müdürü İsrafil aktürk ile sosyalekonomik destek programından yararlanan emine turhan ile engelli evde bakımhizmetinden yararlanan rana baş’ı ziyaret etti.

ailelerle görüşerek yararlandıkları hizmet hakkındagörüşen yeşim pekmez ; devletin sosyal ekonomik yönden binlerce aileye desteksağladığını bu desteklerin çok önemli olduğunu söyledi.

ailelerin maddi anlamda bir yere kadar yapabildikleritedavi ve diğer ihtiyaçlar için devlet desteği ile çok önemli engeli aştığınıbelirten pekmez; bu hizmet sayesinde vatandaşların kendi kendine yetebilir halegeldiğini söyledi.

sosyal devlet anlayışı kapsamında kamu imkan vekaynaklarının her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu ancak; geniş maddiimkanlara sahip hayırseverlerin de çevresini gözetmesi gerektiğini belirtenpekmez :  “İnancımız gereği müşküldurumdaki insanlara yardım etmemiz gerekiyor. bu noktada çevremize bakmalı imkânlarımıznispetinde gözetilmesi gereken veya desteklenmesi gereken kişi ve ailelere de gerekliilgili göstermeliyiz’ dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da otomobilin devrilmesi sonucu 5
Sıradaki Haber Aksaray’da devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı