Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEV YATIRIMDA KURA HEYECANI

aksarayticaret borsası ortaköy yunus

aksarayticaret borsası ortaköy yunus emre tarım ticaret merkezinde 36 adet işyeri vedepo noter huzurunda düzenlenen kura çekimi ile sahiplerini buldu.

aksarayticaret borsası başkanı hamit Özkök ve meclisinin özverili ve gayretliçalışmaları sonucu ortaköy’e kazandırılan tarım ticaret merkezi ilçenin yenicazibe merkezi haline gelecek. aksaray ticaret borsası’nın üyeleri bu merkez sayesindeticaretlerini modern bir ortamda ve son teknoloji ile rahat bir şekildegerçekleştirebilecek.

aksarayticaret borsası ortaköy yunus emre tarım ticaret merkezi alanında, noterhuzurunda gerçekleştirilen kura çekimine ortaköy kaymakamı fatih görmüş, akparti ortaköy İlçe başkanı ali rıza Özdemir, İl genel meclis Üyesi İzzetdemiryürek, aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, meclis başkanınurettin yapılcan, yönetim kurulu Üyeleri naci duman, hidayet Şanlı, İl genelmeclis Üyesi ve aksaray damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği başkanı,aksaray ticaret borsası yönetim kurulu Üyesi mahmut aktürk, meclis Üyelerierdal yıldız, yakup uğur, mehmet ekici, hasan kurt, depohak sahipleri  ve üyeler katıldı.

kuraçekimi öncesi bir konuşma yapan aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, 36adet iş yeri ve deponun sahiplerine hayırlı olmasını temenni ederek, “aksarayticaret borsası olarak ortaköy yunus emre tarım ticaret merkezini kurmak içingirişimde bulunduk. aksaray ticaret borsası meclisinin dik duruşu ve azimlikararı ile başlatmış olduğumuz bu projenin %95’ lik kısmı tamamlandı. bu günherkesin yerlerinin belli olabilmesi için noter huzurunda kura çekiminigerçekleştireceğiz. İnşallah önümüzdeki ayın sonuna doğdur da gümrük ve ticaretbakanımız bülent tüfenkçi’nin de katılımları ile açılışını gerçekleştireceğiz.ortaköy tarım ticaret merkezinin ortaköylü esnaflarımıza, ilimize ve ülkemizehayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  bumerkezde 36 adet iş yeri, ofisi, sosyal donatı alanları ile birlikteüyelerimizin konforlu bir şekilde hizmet vermeleri, ticaretlerini modern birortamda gerçekleştirmeleri amaçlanmıştır. bu merkezde depoların her biri toplam240 m2 tabanda 24 m2 üzeri olmak üzere toplamda 264 m2’ dir. ayrıca önündekikullanım alanı da 300 m2 civarındadır. toplamda 750 m2 arsanın kullanımınıkuradan sonra üyelerimize tahsis edeceğiz. merkezimiz 9.954 m2 kapalı alanımevcuttur. İçerisinde idari binamız, satış salonumuz, laboratuvarlarımız,kantarımız, mescit ve sosyal tesislerimiz olmak üzere hedefimiz kaliteli birhizmet vermek olacaktır. tekrardan bu tesisimizin hayırlı uğurlu olmasınıdiyor, saygılar sunuyorum” dedi.

yapılankonuşmaların ardından noter huzurunda 164 adet işyeri ve depoların çekilişigerçekleştirildi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi personelleri şehir içerisindeki
Sıradaki Haber Aksaray Mezarlıkları Bayrama Hazır: Temizlik ve Çiçek Dikimi Tamamlandı!