Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEV PROJEDE SONA YAKLAŞILDI

aksaray’ın 2050 yılına kadar

aksaray’ın 2050 yılına kadar su ihtiyacınıkarşılayacak olan içme suyu projesinin isale hattında çalışmalar hızla devamediyor.

aksaray’da uzunyıllardır çözüm bekleyen içme suyu sorununu göreve geldiği zaman ele alan aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı, proje çalışmalarını yakından takipediyor.

başkan yazgı, ekibi ile birlikte şehrin dört bir yanında yapılançalışmaları denetlerken, kurtuluş caddesi üzerinde yapılan isale hattıçalışmalarını da bizzat yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

yetkililer, İçme suyu depolarını besleyecek olan ve kurtuluş mahallesikurtuluş caddesi üzerinde yapımı devam eden 9800 metre İçme suyu isale hatçalışmasının 8500 metresi (%87 ) lik kısmı tamamlandığını ve çalışmalarıntitizlikle yürütüldüğünü kaydettiler.

aksaray’da içme suyutemini noktasında her alanda çalışmaların yapıldığını ve sona gelindiğinivurgulayan haluk Şahin yazgı, “yılsonu itibari ile arıtma tesisindeki tüm işlerbitirilecek ve tesis tam anlamıyla hazır hale gelecek. kalitestandartları çok yüksek olan tesisten çıkan kaliteli suyu aksaray halkımızevindeki musluktan rahatça içebilecek.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kazada 1’i ağır 2 kişi
Sıradaki Haber Kurbanlık Yüklü Tır Kaza Yaptı: Aksaray’da 1’i ağır 2 Yaralı, Çok Sayıda Hayvan Telef!