Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEV PROJE YÜKSELİYOR

mİlletvekİlİ İnceÖz; “tÜrkİye’nİn en bÜyÜk

mİlletvekİlİ İnceÖz; “tÜrkİye’nİn en bÜyÜk sanayİprojesİ aksaray’da’’

milletvekili İlknur İnceöz, aksaray belediye başkanıhaluk Şahin yazgı, belediye meclis Üyeleri ve ak parti teşkilatı, aksaraybelediyesi ile tokİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgeselgelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon tl’lik yeni sanayi sitesi projesi inşaatçalışmalarını yerinde inceledi.

aksaray’da sanayi esnaflarının ve vatandaşların uzunyıllardır beklediği yeni sanayi sitesi için göreve geldiği ilk günden bugünekadar geçen süre içerisinde sanayi esnafları ve oda başkanları ile birliktegörüşmeler yaparak çalışmalara başlayan belediye başkanı haluk Şahin yazgı yeni,sanayi sitesinin yapımını toplu konut İdaresine onaylanmasını sağlamıştı. ocakayı içerisinde ihalesi yapılan 375 milyon lira ihale bedeline sahip aksaraysanayi sitesi projesi türkiye’de örnek projeler arasına girdi.

başkan yazgı, “tokİ’nin tek seferde türkiye’de yaptığı enbüyük proje olma özelliğini koruyan aksaray yeni sanayi sitesi kentsel dönüşümprojesi 1620 dükkân ve işyerinden oluşuyor. aksaray’da sanayi esnafına kiraöder gibi dükkân sahibi olma imkânı sunuyoruz. milletvekilimiz İlknur İnceöz, belediyemeclis üyelerimiz ve teşkilatımızla birlikte yeni sanayi projesinin inşaatçalışmalarını yerinde inceledik” dedi.

milletvekili İnceöz, “belediye başkanımız göreve geldiğiilk günden itibaren mevcutta olan sanayinin taşınması için çalışmalarına başladı.bizlerde taşınması için elimizden gelen gayreti gösterdik ve nihayet bir sonuçalarak 375 milyonluk dev yatırım olan yeni sanayi projemizi aksaray’ımızakazandırdık. yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla yeni sanayininyapılacağı alana geldik. İnşaatın hangi aşamada olduğunu gördük. Şantiyeşefinden bilgiler aldık. yaptığımız incelemelerde bulunduk. yapmış olduğuhizmetlerden dolayı belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkürediyorum” dedi.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin
Sıradaki Haber Aksaray Ziraat Odası Başkanı’ndan Flaş Çıkış: Enflasyon %75, Fiyat Artışı %3! Bu Gülünç!