Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deprem bölgesinde yıl boyunca görev alan personellere teşekkür belgesi takdim edildi

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın taltif ettiği teşekkür belgelerini psiko-sosyal destek ekibi personellerine takdim etti.
6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem Kahramanmaraş merkez üssü olup 11 ili etkilemişti. Depremin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü psiko-sosyal destek ekibi personelleri depremzede vatandaşlara psikolojik anlamda hizmet vermek amacıyla gece gündüz demeden yıl boyunca afet bölgesine görev aldılar.
Bir yıl boyunca depremzede vatandaşlara sosyal ve psikolojik açsından destek vererek onlara moral kaynağı ve zor günlerinde acılarını paylaşarak depremzede vatandaşların psiko-sosyal destek ekibi personelleri yanında oldu.
Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş taltif edilen teşekkür belgelerini Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürlüğü toplantı salonunun ev sahipliğinde program eşliğinde takdim etti.
İl Müdürü Nurettin Ulaş deprem bölgesinde bir yol boyunca gören alan psiko-sosyal destek ekibi personellerine emeklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok