Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deplasman Beyi Aksaray’da, yüzler gülüyor!

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Spor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Belediye Derincespor’u 5-1 mağlup ederek puanını 10’a yükseltti ve ligdeki ikinci sıradaki yerini korudu.

Türkiye 2. Ligi Kırmızı

Motolux 68 Aksarayspor, Derince’den farklı galibiyetle döndü: 5-1

AKSARAY’DA YÜZLER GÜLÜYOR

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Spor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Belediye Derincespor’u 5-1 mağlup ederek puanını 10’a yükseltti ve ligdeki ikinci sıradaki yerini korudu.

DEPLASMANDA GÖZ DOLDURAN PERFORMANS

Pazar günü Derince’de oynanan müsabakada, Aksarayspor sahaya hızlı başladı. Henüz 4. dakikada Ahmet Çakmak ile öne geçen takım, 16. dakikada İbrahim Yılmaz, 40. dakikada Abdurrahman Canlı, 58. dakikada Onur Ramazan Toprak ve 65. dakikada Alim Harlak’ın golleriyle farklı bir galibiyete imza attı. Derincespor’un tek golü ise 71. dakikada Batuhan Altıntaş’ın penaltı vuruşuyla geldi.

AKSARAYSPOR’UN GOL YAĞMURU DEVAM EDİYOR

Motolux 68 Aksaray Spor, ligde oynadığı dört maçın üçünü kazanırken, bir maçtan da beraberlikle ayrıldı. Temsilcimiz bu süreçte rakip filelere 11 gol bırakırken, kalesinde yalnızca üç gol gördü ve ligin en fazla gol atan takımı oldu. Ahmet Çakmak attığı golle takımındaki gol sayısını dörde yükseltirken, İbrahim Yılmaz, Abdurrahman Canlı ve Alim Harlak sezonun ilk gollerine imza attılar. Onur Ramazan Toprak ise bu sezon takım adına ikinci golünü kaydetti.

ŞABAN YILDIRIM’DAN TAM NOT

Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetimindeki Aksarayspor, oynadığı etkili futbol ve farklı galibiyetle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Yıldırım, oyun sistemini başarıyla sahaya yansıtarak, bu galibiyetin mimarı oldu.

Maç sonrası açıklama yapan Yıldırım, “Kazandığımız için mutluyuz, eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Takım olarak iyi bir form yakaladık, futbolcularım ve taraftarlarıma teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız Derince’ye gelerek takımımızı yalnız bırakmadı. Şimdi önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız Nazillispor maçına odaklanacağız,” dedi.

NAZİLLİSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Aksarayspor, galibiyet serisini sürdürmek için önümüzdeki hafta sahasında karşılaşacağı Nazillispor maçının hazırlıklarına Salı günü itibariyle başlayacak. Teknik ekip ve futbolcular, taraftarlarının desteğiyle sahadan yine galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Hakan Hidayet Deniz

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı,
Sıradaki Haber MHP heyeti; Başbuğların mutlu gününde yalnız bırakmadı!