Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DENİZBANK’TAN ELEKTRİK FATURASINDA %5 İNDİRİM

denizbank ve meram elektrik

denizbank ve meram elektrik perakende satış a.Ş. (mepaŞ),elektrik faturasını fastpay uygulaması üzerinden ödeyen tüketicilere yüzde 5daha az ödeme avantajı sağlayan bir iş birliğine imza attı.

fastpay kullanıcıları diledikleri kredi kartını fastpay’etanımlayarak fatura ödemelerinde daha az ödeme avantajından yararlanabiliyor.fastpay’i olmayan kullanıcılar ise saniyeler içinde uygulamayı indirerekfastpay’in tüm avantajlarına ulaşabiliyor.

müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere hizmetleriniteknolojinin son olanaklarıyla sunmaya odaklanan denizbank, meram elektrikperakende satış a.Ş. (mepaŞ) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, mevcutfatura tutarını fastpay aracılığıyla ödemeleri durumunda hem yüzde 5 daha azödeme hem de sıfır komisyon avantajından yararlanabiliyor; söz konusu indirimtutarı kullanıcının fastpay bakiyesine yükleniyor. denizbank müşterisi olmayankullanıcılar diledikleri kredi kartını fastpay’e bağlayabiliyor; hâlihazırda fastpay’iolmayan kullanıcılar ise uygulamayı indirerek tüm avantajlarındanfaydalanabiliyor.

“fastpay herkes için her yerde ödeme kolaylığı veavantajlar sağlıyor”

fastpay’in, sunduğu özellikler, işbirlikleri vekampanyalarla kullanıcılarına önemli faydalar sağladığına dikkat çekendenizbank elektronik para ve Ödeme sistemleri grup müdürü lütfi akbulut;“denizbank olarak hizmetlerimizi müşterilerimize her zaman teknolojinin sonolanakları ile götürmeye odaklanıyoruz. bu doğrultuda fastpay üzerinden kredi kartıile yapılan tüm fatura ödemelerine 0 (sıfır) komisyon avantajımızı şimdi desektörde bir ilk olan, daha az ödeme kampanyalarımızla devam ettiriyoruz. meramelektrik perakende satış a.Ş. (mepaŞ) ile yaptığımız anlaşma sayesindevatandaşlarımız fastpay ile diledikleri zaman, diledikleri yerde faturaödemelerini rahatça yaparak, yüzde 5 daha az ödeme avantajındanyararlanabilecekler. fastpay ile fatura ödemelerinde başlattığımız kullanıcıfaydasına odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek.” dedi.

“fastpay ile mepaŞbölgesinde bir ilki gerçekleştirdik”

söz konusu işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunanmeram elektrik perakende satış a.Ş. genel müdürü İlker arslanargun; “teknolojikalt yapı yatırımları ile müşterilerine sürekli ve kaliteli hizmet sunmayı ilkeedinen şirketimiz, denizbank ile yapmış olduğu bu işbirliği ile müşterilerinehem yeni bir ödeme kanalı sunmuş hem de elektrik faturalarını indirimli olaraködeme imkanı tanımıştır. 2018 yılı içerisinde çağrı merkezimiz üzerinden“telefonda abonelik” uygulamasını da başlatan şirketimiz, teknolojikgelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine zaman, mekan ve para tasarrufusağlayacak imkanları sunmaya devam edecektir” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Kurban
Sıradaki Haber Vali Kumbuzoğlu, Ulu Cami’de Bayram Namazı Sonrası Cemaatle Bayramlaştı!