Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Demircioğlu‘ndan yeni çalışma; otel projesi ile turizme katkı sağlanacak

Aksaray Güzelyurt mevcut ilçe

Aksaray Güzelyurt mevcut ilçe belediye başkanı ve AK Parti Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Ünal Demircioğlu, yeni bir projesini daha açıkladı.

ilçenin gelişim ve büyümesine olanak tanıyacak projeleri açıklayan Demircioğlu, otel projesini açıkladı.  ilçenin turizmine ve bu turizmi çalışmasından doğan iş gücüne yönelik büyük önem taşıyan Otel Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Değirmencioğlu, ilk hedefin yatak sayısını bine çıkarmak olduğunu vurguladı.

Demircioğlu; “İlçemiz göller bölgesinde belediyemize ait olan arsa üzerine projesi hazır olan 4 veya 5 yıldızlı otel inşaatına başlanılacaktır. Otel inşaatı devam ederken çeşitli turizm yatırımcıları ile görüşülecektir. Otelin yap-işlet-devret, kiralama veya satış yöntemi ile işletilmesi sağlanacaktır. Merkez Kapadokya’daki turizm yatırımcıları ile görüşmelerimiz sürmektedir” dedi.

Turizmi destekleyen çalışmalarla istihdam ve ekonomiye büyük katkı sağlayacağını dile getiren Demircioğlu, “ İlk hedefimiz ilçemizde yatak sayısını 1000’e çıkarmaktır. Bununla birlikte turizmi destekleyen yan kollarda ortaya çıkacak ve ilçemizde turizmden doğan iş imkanları ve ekonomik hareketlilik büyük ölçüde artacaktır. İlçemizde şu an itibari ile 2 balon firması ofislerini açmışlar ve Ulaştırma Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden izinlerini beklemektedirler. Balon firmalarının Nisan-Mayıs gibi uçuşlara başlaması bekleniyor” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok