Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada, kar yağışının başlamasıyla birlikte ekiplerin yolların açık kalması ve günlük yaşamın aksamaması için sahada aktif olarak çalıştığı belirtildi. Özellikle yüksek kesimlerde kar kalınlığının artması beklenirken, belediye ekipleri tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.
Demirci halkı ise beyaz örtüyle kaplanan ilçe manzarasının keyfini çıkarıyor. Özellikle çocuklar karın tadını çıkarırken, vatandaşlar da uzun zamandır bekledikleri bu manzarayı sosyal medyada paylaşarak mutluluklarını dile getiriyor.
Yetkililer, vatandaşların karlı havalarda dikkatli olmaları gerektiğini hatırlatarak, özellikle sürücülerin buzlanma riskine karşı tedbirli olması gerektiğini belirtti. Kar yağışının önümüzdeki günlerde de aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
Ağustos Gerçe