Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DAMAK LEZZETİNİN YENİ ADRESİ 06 ÇİFTLİK KUZU KOKOREÇ

aksaray’da yeni açılan “06

aksaray’da yeni açılan “06 Çiftlik kuzu kokoreç” ankara Çiftlikusulü kuzu kokoreç ve ege usulü soslu tavuk gibi farklı tatlar denemekisteyenleri bekliyor.

40 yıldır bu işi yapan 06 Çiftlik kuzu kokoreç’in sahibimuhittin gezer’le görüşerek bilgi aldık. gezer “ ankaralıyım 40 yıl önce ankararüzgarlı sokakta başladım daha sonra atatürk orman Çiftliği, İzmir menderes,seferihisar, kuşadası ve şimdi de aksaray’da hizmet veriyorum. aksaray’ınkokoreç kültürünü sevdiğini bildiğim için buraya geldim. kokoreçlerimiz kuzukokoreçtir, kesinlikle dana kokoreç yapmıyoruz. balıkesir’in kokorecinisatıyorum. kokoreci önce 4 ila 5 saat arasında közde pişiriyoruz daha sonragrilde yağını yakara ekmeğini kızartıp servis ediyoruz.

farklı lezzetler arayanlar için ege yöresine has soslutavuğumuz var. soslu tavuğumuzu göğüs etinden fileto olarak kestiktensonra  7 çeşit baharat ile bir günönceden terbiye ediyoruz. ertesi gün terbiye edilen eti kuru soğanla birliktegrilde pişiriyoruz. piştikten sonra isteğe bağlı tekrar baharat ve domatesleekmek arasında servis ediyoruz. soslu tavuk ve kuzu kokoreç haricinde köfte vesucuk ekmek de satıyoruz.

en yoğun olduğumuz saatler öğle yemeği arası ve akşamsaatleri oluyor gece 01:00’a kadar açığız. fiyatlarımız soslu tavuk tüm ekmek 8 tl, köfte tüm ekmek 10 tl, sucukekmek tüm ekmek 10 tl, kuzu kokoreç yarım ekmek 10 tl, tüm ekmek 20 tl’dir. Şikâyetibize memnuniyetini dostlara söyleye müşterilerimizden memnun oluyoruz” dedi.

haber avni k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray ve ilçelerinde bayram namazı
Sıradaki Haber Aksaray merkez ve ilçelerde bayram namazı saat kaçta?