TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Motolux 68 Aksarayspor, pazar günü saat 15.00’te Dağılgan Stadyumu’nda lider konumdaki Antalya Belek Üniversitesi Serik Belediyespor’u konuk edecek. 67 puanla zirvede yer alan rakibinin yalnızca 1 puan gerisinde bulunan siyah beyazlılar, galibiyetle hem liderliği devralmak hem de şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etmek istiyor.
Şehirde büyük bir heyecan yaşanırken, Aksaray Belediyesi karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamladı. Maç günü stadyumun tamamen dolması beklenirken, stada giremeyen taraftarlar için alana dev LED ekran kurulacak.
Taraftar gruplarının hazırladığı koreografi ve bayrak şovlarıyla bir futbol şölenine sahne olması beklenen mücadele, sezonun en kritik virajı olarak öne çıkıyor.
Başkan Dr. Evren Dinçer, “Motolux 68 Aksarayspor, bu şehrin ortak değeridir. Pazar günü tribünleri doldurarak takımımıza sahip çıkalım. İnancımız da coşkumuz da şampiyonluk yolundaki gücümüz olacak” sözleriyle tüm Aksaraylıları bu büyük heyecana ortak olmaya çağırdı.
Aksaraylı futbolseverlerin Dağılgan Stadyumu’nu tıklım tıklım doldurması bekleniyor.
Bülten