Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CUMHURİYETİMİZ 95 YAŞINDA

aksaray valisi aykut pekmez

aksaray valisi aykut pekmez 29 ekim cumhuriyet bayramıvesilesi ile yaptığı basın açıklamasında;

“gazi mustafa kemal atatürk’ün önderliğinde yazılankurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olancumhuriyetin ilanını, ilk günkü gibi büyük bir coşku ve heyecan ile kutluyoruz.

cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki enönemli dönüm noktalarından biridir. halkımız bugünlere nasıl gelindiğiniunutmayarak, milli benliğimize sahip çıkacak, insanlarımızın her bakımdan mutluolduğu müreffeh bir türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayısürdüreceğiz.

türkiye cumhuriyetinin temelinin türk milli kültürüolduğunu, “bir tek şeye muhtacız çalışkan olmak” prensibini daima göz önündebulundurup çalışarak, cumhuriyetimizi dünyanın en güçlü, en itibarlı, en öndedevletleri arasında bulundurmak vazgeçilmez ilk hedefimizdir.

türkiye cumhuriyeti geçen 95 yılda gerek uluslararasısiyasette çok önemli bir konuma gelmiş, gerekse bu hedefi yakalama sürecinde,ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim, sağlık, ulaşım vb. konularda önemli birkalkınma mesafesi kat etmiş ve halkımızın refahının sağlanması kararlılığı iledünya devletleri içerisinde hatırı sayılır güçlü bir konuma gelmiştir. 95yıllık cumhuriyet tarihimiz içinde gerçekleştirilenler, milletimizin kısa birsürede neleri başarabileceğinin en güzel ispatıdır.

bu duygu ve düşüncelerle; cumhuriyetimizin kurucusu gazimustafa kemal atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş şehitlerimizive gazilerimizi sonsuz şükran duyguları ve rahmetle anıyor, halkımızıncumhuriyet bayramını kutluyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!