Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Resepsiyonu Düzenlendi

türkiye cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96’ncı

türkiye cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96’ncı yılıkutlamaları kapsamında ilimiz valisi ali mantı ve eşi işıl mantı’nın evsahipliğinde aksaray polis evinde cumhuriyet resepsiyonu düzenlendi.

resepsiyona katılımın çok yoğun olduğu gözlendi.  vali ali mantı ve belediye başkanı evrendinçer davetlileri kapıda tek tek karşıladı. aksaray valisi ali mantı ve eşiişıl mantı ile aksaray belediye başkanı evren dinçer ve eşi merve dinçercumhuriyet pastasını kestiler.

cumhuriyet resepsiyonda bir konuşma yapan aksaray valisiali mantı, cumhuriyetin önemine değinerek, birlik ve beraberlik içerisinde buvatan toprakları üzerinde yaşadığımızı ve bu toprakların kıymetinin bilinmesigerektiğini söyledi.

cumhuriyet resepsiyonuna İyi parti aksaray milletvekiliayhan erel, belediye başkanı evren dinçer, cumhuriyet başsavcısı İbrahimcansever, aksaray Üniversitesi rektörü yusuf Şahin, ak parti İl başkanı hüseyinaltınsoy, mhp İl başkanı mustafa Çölkesen, chp İl başkanı ramazan koçak, İyiparti İl başkanı Özhan türemiş, İl genel meclisi Üyeleri, belediye meclisüyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.programa ayrıca şehit ve gazi aileleri de davet edilerek katılım sağladılar.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren
Sıradaki Haber ASÜ’DE Final Sınavları Tamamlandı