Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Mahallesine Müjde

belediye başkanı evrendinçer, 31 mart yerel seçimleri sürecinde toki cumhuriyet

belediye başkanı evrendinçer, 31 mart yerel seçimleri sürecinde toki cumhuriyet mahallesinde yaşayanvatandaşların talep ettiği tatlı su çeşmesinin hayata geçirilmesi için ekipleretalimat verdi. 

belediye başkanı evrendinçer’in talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler toki cumhuriyetmahallesi sakinlerinin talep ettiği tatlı su çeşmesinin yapılması için çalışmabaşlattı.

belediye başkanı evrendinçer başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. toki cumhuriyet mahallesindeyapımı devam eden semt pazarının yanında hizmete sunulacak olan tatlı suçeşmesinin yapıldığı alanda incelemelerde bulunan belediye başkanı evrendinçer’e başkan yardımcıları ve cumhuriyet mahalle muhtarı eşlik etti.

tatlı su çeşmesininyapıldığı alanda incelemelerde bulunan belediye başkanı evren dinçer şuaçıklamalarda bulundu; ‘’belediye olarak bir taraftan korona virüsüne karşıtedbirler alırken bir taraftan da vatandaşlarımızın talep ettiği hizmetlerisunma gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. dünya da ve ülkemiz de  korona virüs adlı salgının yayılmaması içinönleyici tedbirler alınıyor. bizde şehrimizde virüsün yayılmaması için belediyeolarak açık alanlarda dezenfeksiyon çalışmaları, iş yerlerinde gereklidenetlemeler, bilgilendirmeler ve uyarılarda bulunuyoruz. yine tedbirlerkapsamında vatandaşlarımıza maske, eldiven gibi hijyen ürünleri dağıtıyoruz.vatandaşların mecburi olarak kullanmak zorunda oldukları alanlara dezenfektanaparatları yerleştiriyoruz. dışarı çıkamayan 65 yaş üstü yaşlılarımıza düzenliolarak sıcak yemek ve evde bakım ve temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyoruz.salgının şehrimizde yayılımcı etkisini ortadan kaldırmanın çalışmasınıyapıyoruz. bütün bunları yaparken vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri de yerinegetirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. toki cumhuriyet mahallesisakinlerinin kullanabileceği tatlı su çeşmesini hayata geçirmek içinçalışmalara başladık. toki bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun.’’İfadelerini kullandı.

başkan dinçer tatlı suçeşmesi alanında çalışma yapan ekiplerden bilgi alarak projenin hayata geçeceğialandan ayrıldı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Çankırı'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
Sıradaki Haber Araçlarında 85 bin uyuşturucu hap bulunan 2 zanlı tutuklandı