Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yapılcanlar Köyü’ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığı heyeti, Yapılcan Köyü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yapılcan Köyü Muhtarı Mustafa Yapılcan ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi temsilcileri, burada köy hakkında istişarelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Yurt İçi Örgütlenme Sorumlusu Ali Abbas Ertürk, parti çalışmaları kapsamında Aksaray’a gelerek, buradaki ziyaretlerde Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığı temsilcilerine eşlik etti. Yapılacan Köyü’nde yapılan ziyaret kapsamında köyün sorunları ve sorunların çözümü hakkında Muhtar Mustafa Yapılcan ile istişarede bulunuldu.

Yapılan ziyarete; Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, Kadın Kolları Başkanı Elif Gökkuş, il ve ilçe yöneticileri katılım sağladı. Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk,  “muhtarımızdan arazi sorunları ile ilgili bilgi aldık. Köyün sorunlarını dinledik. Köylerimizde iyileştirmelerin yapılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe